Promocje

Ręcznik SPRT Ręcznik SPRT 93,00 zł 121,00 zł

Koszulka damska STI Koszulka damska STI 55,00 zł 74,50 zł


Bluza sportowa Bluza sportowa 108,00 zł 145,00 zł

Bluza szara damska Bluza szara damska 99,00 zł 139,00 zł

Bluza czarna damska Bluza czarna damska 87,00 zł 119,00 zł

Latarka Light R2 Latarka Light R2 91,00 zł 120,00 zł

Apaszka damska Apaszka damska 54,50 zł 69,00 zł

Polo damskie białe Polo damskie białe 44,50 zł 59,00 zł

Polo męskie białe Polo męskie białe 42,00 zł 57,00 zł

Ręcznik Fitness Ręcznik Fitness 33,00 zł 42,00 zł

Polo damskie czarne Polo damskie czarne 94,00 zł 119,00 zł

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Sklep Subaru Import Polska

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Oprogramowanie Click Shop zapisuje informacje w plikach cookies dotyczące:

  • informacji na temat sesji,
  • ostatnio oglądany produkty,
  • oddania głosu w ankiecie.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@subaru.pl bądź telefonicznie pod numerem 422082307.

Nasze strony internetowe mogą być wyposażone we wtyczki do portalu społecznościowego facebook.com, którego obsługą zajmuje się Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook").

Takie wtyczki to przede wszystkim przycisk „Lubię to!”. Jeśli wejdziesz na naszą stronę, która wyposażona jest w taką wtyczkę, Twoja przeglądarka połączy się bezpośrednio z serwerem Facebook-a, a wtyczka zostanie wyświetlona na ekranie komputera w postaci specjalnego komunikatu. Wtyczka wyśle informacje do serweru Facebooka, jaką stronę odwiedziłeś. Jeśli będziesz zalogowany na Facebook-u i podczas przeglądania naszej strony klikniesz „Lubię to!”, Facebook zapisze tę informację na Twoim koncie. Wykorzystując jakąkolwiek funkcję wtyczki (np. klikając na “Lubię to!” albo pozostawiając komentarz) ta Informacja będzie zachowana na Twoim koncie.

Więcej informacji na temat zbierania i wykorzystywania informacji przez Facebook, a także prawa i możliwości, dzięki którym możesz chronić swoje dane osobowe można znaleźć w informacjach na temat ochrony danych osobowych umieszczonych na Facebook-u.

Aby uniknąć rejestracji Twojej wizyty na naszej stronie przez Facebook, musisz wylogować się z tego serwisu przed odwiedzeniem naszych stron internetowych”.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu

© 2013 Subaru Import Polska

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

 

Click Shop | Hosting home.pl